پایگاه خبری صنعت نما - خبر اقتصاد جهان
رئیس امور توافق های بین المللی معاونت حقوقی ریاست جمهوری معتقد است: متاسفانه در دوسال اخیر رسانه ها به غلط اینطور وانمود کردند که مجلس و متعاقبا مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال تصمیم گیری در خصوص موضوع پذیرش ساز وکارهای FATF توسط جمهوری اسلامی ایران هستند .
یونان بالاترین نسبت درآمد به هزینه مسکن را در اتحادیه اروپا دارد.
یک کارشناس مسائل بینالملل با بیان این که توصیه های FATF ماحصل تجربیات نظام بانکی بین المللی برای مقابله با آخرین شگردها و ترفندهای گروههای تبهکار است، گفت:عمل به توصیههای FATF نه مشکل جدیدی برای ایران در ارتباط با کار با متحدان خود ایجاد میکند، نه به معنای الزام به دادن اطلاعات بانکی به بیگانگان است.
یک کارشناس اقتصادی صنعت پوشاک را حوزهای دانست که در رکودهای اقتصادی نیز رونق داشته و میتواند ارزآوری ۱۰ میلیارد دلاری برای کشور داشته باشد، گفت: اگر ما بتوانیم ۵۰۰ میلیون دلار صادرات پوشاک داشته باشیم، بیش از ۱۵۰ هزار شغل مستقیم و ۲۲ هزار شغل غیر مستقیم در صنعت پوشاک ایجاد می شود.
نماینده کارگران در کمیته دستمزد شورای عالی کار با تشریح جزییات پنجمین جلسه کمیته دستمزد از ارائه گزارش نماینده مرکز آمار درباره اقلام پرهزینه سبد معیشت کارگران خبر داد و گفت: حداقل دستمزد سال ۱۳۹۹ باید متناسب با نرخ تورم و افزایش هزینهها باشد.
برخی معتقدند با تصویب FATF امکان دور زدن تحریمها در شرایط فشار حداکثری و تحریمهای آمریکا از بین میرود و این به نفع کشور نیست، این در حالی که تسهیل تجارت کشور با دولت است و قطعا دولت برای آن برنامه دارد.
دولت در قانون بودجه سال ۹۹ اجازه دارد پس از عقد قرارداد با تأمینکننده مالی خارجی، اقدامات قانونی لازم را برای تأمین سهم ۱۵ درصد تسهیلات مالی خارجی (فاینانس) از محل منابع صندوق توسعه ملی به عمل آورد و برای طرحهای ریلی هزینه کند.
در آخرین روز هفته گذشته وزیر نیرو با عنوان رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاریهای ایران و روسیه به این کشور سفر کرد و پای میز مذاکره با وزیر انرژی روسیه نشست که سرفصلهای مختلفی در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.
این سوال همچان بیپاسخ باقی مانده است، چگونه افراد شاخص در دولت نهم و دهم که با تصویب لوایح مورد بحث در FATF موافق بودند و آن را برای کشور "ضروری" میدانستد امروز به مخالف سرسخت با این لوایح تبدیل شدهاند؟ این سوال مطرح است چرا پس از چهار سال که از اجرای برجام و درخواست دولت برای بررسی و تصویب لوایح چهارگانه میگذرد تصمیم بر سر رد یا تصویب این لوایح مشمول زمان شده است؟ آیا مخالفان به دنبال تصویب لوایح باقیمانده در دولتی همسو با خود هستند؟ دلایل رد لوایح مبتنی بر دلایل کارشناسی و فنی است یا توهم توطئه موتور محرک مخالفتهاست؟
کارگروه ویژه اقدام مالی با تمدید ۴ ماهه مهلت ایران برای تکمیل تعهداتش موافقت کرد.